bengt magnusson

Hej och hå!

Kategori: Vardag

Här hemma har vi en produktiv dag! Jag har skrivit ihop ett mycket ångestfyllt CV och ett lite mindre ångestfyllt personligt brev. Att skriva ett CV när man inte slutfört en enda utbildning i sitt liv eller jobbat på samma ställe mer än ett par år känns ju sådär, ärligt talat. Känner mig oerhört överflödig och oseriös, men det skiter vi i för nu ska jag ha ett jävla jobb! 

Igår fick jag ett mail om att jag vunnit ett presentkort värt 500:- att spendera på asos.com, det var inte alls dumt! Så idag har jag gjort en beställning därifrån, jag älskar att gå och vänta på paket, dagarna blir så mycket roligare då, hehe. 

Alma har lärt sig lite nya ord. På sitt alldeles egna språk säger hon nu äpple och dator. Ord hon har lärt sig från ett spel i min telefon, haha! Dagens ungdom! Hon är lite villigare till att härmas nu i alla fall. Innan har hon bara blängt på en när man bett henne säga ord. 

Nu sitter Melker och hans klasskompis i köket och målar och nyss fick jag komma och lyfta ner Alma från köksbordet. Jäkla klätterapa, hur lyckas hon?


Skulle lagt ut detta i onsdags men det gick inte så nu kommer det istället!

Skittelefon!

Kategori: Vardag

Kameran i min telefon har sagt upp sig och kan inte fokusera om det inte är något riktigt nära. Och hur kul är det att göra inlägg här utan bilder? Ansiktskameran funkar fortfarande men de bilderna blir ju rätt usla, och det är svårt att ta kort på annat än sig själv med den. 

Så här är jag knappast flitig nu!





Sushi

Kategori: Vardag

Idag har vi använt Peters för tidiga fars dag-present, sushibazookan! Det var riktigt kul och Peter tyckte det smakade bra! I övrigt har vi Alma med grannarnas katt och Melker i sitt nya rum!







Selma

Kategori: Vardag

I fem dagar ska vi passa lilla Selma medans hennes familj är på semester.
Melker älskar hundar, eller alla djur egentligen, och är väldigt glad.
Men gladast av alla är nog Alma.
Hon pratar med Selma, försöker locka upp henne i soffan som hon sett oss göra, hon hämtar koppel och hade nog haft henne i knät jämt ifall hon fått bestämma själv.
Problemet blir när vi måste gå nånstans och både Alma och Selma ska följa med, för får inte Alma hålla i kopplet blir det ett jävla liv! Hon är nöjd om hon får hålla henne;
 
 
 
 
 
 
men när man kommer in och måste ta av kopplet igen ser det ut så här:
 
Ett stycke vansinnig Alma, som vägrar klä av sig och vägrar släppa kopplet!
 
 
 

Oj oj oj!

Kategori: Vardag

Vilket slit och släp! Ikväll ägnade vi tre timmar åt att byta rum här hemma. Nu delar Melker och Alma på det stora rummet och vi har knött in oss i det lilla. Det går med nöd och näppe att öppna dörren och Peter får klättra över mig för att komma i och ur sängen. 
Barnens rum känns däremot riktigt bra än så länge. Jag hoppas bara att de kommer sova bra, utan att väcka varandra...

Efter skruvande, bärande och städande så har jag nu ordentligt ont i ryggen. Det blir en dusch och sedan ner i sängen i den deprimerande cellen! Måste köpa en blomma till fönstret, byta taklampa och kanske hänga upp nån tavla. Och byta gardiner. Men det får vi ta imorgon!
God natt!