bengt magnusson

Uppdatering?

Kategori: Vardag

Hej! Orkar inte skriva nåt maratoninlägg om vad vi gjort sen sist så ni får bilder med tillhörande information istället :)

Fredagsmys för någon vecka sedan. På spisen stod en form med snacks, Alma satte på plattan, formen sprack och snacksen brann. 

Såhär glad var Alma samma sekund som hon slog upp ögonen en morgon. Underbart!

Melker slog läppen i köksbordet och var lite extra dramatisk när han ville att jag skulle ta kort på resultatet. 

Melker gick äntligen med på att klippa håret. Förhandlingarna var stenhårda och ett av kraven var att han skulle slippa gå till frisören. Tur att vi har trimmer hemma!

Melker och Peter fyllde år! Melker fick bland annat en radiostyrd helikopter och Peter fick gå på massage. 

Jag jobbade och jobbade medans resten av familjen gjorde sånt här skojigt. 

Alma har tittat lite för mycket på Lotta på Bråkmakargatan och klistrade upp skinka på fönstret. Även då jobbade jag. 


Work work

Kategori: Vardag

Det känns som att jag bara jobbar hela tiden ju! Samtidigt som det är skitroligt så känns det konstigt att vara borta så mycket. Barnen kastar sig över mig när jag kommer hem och Alma begriper säkert inte alls varför Peter och jag har bytt roll. Bra på det viset att hon tyr sig mer till Peter nu än innan men jobbigt för mig att inte vara med så mycket. Om lite mer än en vecka ska hon börja på dagis. Hjälp vad läskigt det känns! Jag har knappt hunnit reflektera över det eftersom att jag hipp som happ fick jobb och började veckan därpå. 

Men jag trivs ypperligt på jobbet i alla fall! Arbetskompisarna är toppen och jag älskar att småprata med alla härliga kunder! Jag känner verkligen att jag behövde ett jobb, att träffa vuxna människor på dagarna. 

Annars har vi inte gjort mycket. Vi har firat jul i Vänersborg, som vanligt. Min syster var här nere över min födelsedag och sedan var det nyår som firades hemma i lugn och ro eftersom jag jobbade dagen efter. Inte mig emot, jag har aldrig varit en som ska fira storslaget på högtider. Det gör jag hellre vid andra tillfällen! 

Imorgon ska jag vara ledig och försöka umgås lite med familjen och vänner. Det ska bli skönt....