bengt magnusson

Pissgult

Kategori: Vardag

Så, då var mars snart slut och familjen Johnsson håller på att återhämta sig efter förra veckans magsjuka. 

Alma började i måndags, höll i till tisdag kväll och bättrade sig på onsdag. Natten till fredag blev jag dålig och fredag förmiddag var det Peters tur och Alma hade en liten släng till. 
Fredagen var HEMSK, barnen var ganska pigga och hungriga, till skillnad från de stackars föräldrarna som sov i skift för att slippa må så JÄVLA ILLA. Fredag kväll; Peter svimmade i badrummet. Panik för mig.

Lördag! Barnen friska, föräldrarna dåliga, men bättre än fredagen i alla fall!
Söndag då? Peter definitivt piggare, jag var ett vrak. Efter magsjuka är jag helt förstörd i dagar, det tar väldigt lång tid för mig att fylla på allt jag förlorat har jag märkt.
Måndag! Jag är människa igen! Peter jobbar och Melker går till skolan. Frid och fröjd. Då skrämmer Melker livet ur föräldrarna genom att sätta köttet i halsen när vi äter middag. Som tur var fick han upp den själv igen, precis innan paniken utbröt på riktigt. 

Så! Nu sitter jag i soffan, har ätit en (fyra) chokladbit och mitt hår är pissgult/orange/ljusbrunt/blont. Imorgon blir det ny färg, woho!
Och bilder!

Fylla på med mat och nya, bacillfria tandborstar. 

En liten städerska, klockan sju på morgonen. 

Före blekningen. Fräsch är bara  förnamnet. 

Utelek

Kategori: Vardag

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den här damen

Kategori: Vardag

Alma Siw Johnsson är den roligaste, argaste, envisaste och underbaraste 2,5-åringen jag känner. 
Just nu får man ofta ett "NEJ SA JAG" till svar på en helt vanlig fråga. Hon skämtar med oss, hon säger ilskt att "det är inte roligt" när vi skrattar år något och hon inte är på humör. Många "åååh mamma då" med en suck och humöret svänger hej vilt. Men hon är ju dessutom helt underbar när hon vill mysa, vara med och laga mat, hon vill bli klappad på ryggen eller huvudet när hon ska sova och jag smälter helt när hon säger "ja älstar dig mamma" 
<3



En drös

Kategori: Vardag

Här kommer en drös bilder!