bengt magnusson

Suck och stön

Kategori: Vardag

Idag fick jag ett stolleryck och började röja i barnens rum medans Melker var i skolan. Det är då man får ta chansen att rensa bort grejer, annars ska han lägga sig i och man får knappt slänga ett godispapper. Efter två timmar ville jag lägga mig ner och dö. En timme senare var jag äntligen färdig och tre papperskassar står och väntar på att åka i soptunnan. När jag väl kom ut därifrån undrade jag lite lätt vad fan som hände med resten av lägenheten? Här ser ut som ett tvättäkta bombnedslag, smutstvätt, skräp, dammsugare och gosedjur klättrar på varandra och dessutom ligger gårdagens klädkammarryck kvar utspritt på väg till återvinning. Nu orkar jag inte mer! Mensvärken from hell och en sjuk 1,5 åring som inte sovit middag, jag tror vi tittar på Emil i Lönneberga istället. I det enda städade rummet. 




Sooov då!

Kategori: Vardag

Jag har så otroligt svårt att varva ner när jag har jobbat till stängning på jobbet. Idag och igår slutade jag 23:15, och har kommit hem strax efter halv tolv. Borsta tänderna, tvätta ansiktet och sedan ligger jag och stirrar på telefonen i minst en timme, piggare än på hela dagen. Nu gör det inte så mycket eftersom jag kan sova på morgnarna, men det är stressande att vilja somna när man inte kan. 

Annars då? Alma går på förskolan och har det gott, tre dagar i veckan. Hon sover och äter myyycket bättre där än hemma. Precis som förutspått. 
Melker har sportlov veckan som kommer nu och kommer antagligen försmäkta av tristess. Vi får se vad vi kan fylla dagarna med.




I onsdags var min äldsta bästis, Jennifer, hos mig och hälsade på. Äldst som i känt hela livet, inte gammal, alltså. Åtta mil bort, i Göteborg, bor hon och ändå ses vi alldeles för sällan. Så synd. Vi skrattade väldigt mycket i onsdags i alla fall, det gör man alltid när man är med Jennifer! 



Jag jobbar en hel del! Men jag älskar det verkligen. Det är så roligt! 
Hallå nu blev jag trött helt plötsligt! Måste ta vara på detta och försöka somna. Får se om jag orkar fortsätta imorgon. God natt, sov gott!


PS: jag har bytt hårfärg. Igen.