bengt magnusson

Torsdag!

Kategori: Vardag

Lite från idag!


Alma vägrade byta blöja och kläder imorse så jag fick packa ner henne i vagnen med nattens blöja, pyjamas, raggsockar, tröja och mössa. Och filt givetvis. Maken till enveten unge har jag nog aldrig träffat. 


Go frisyr hade hon också!


Sedan kom Melker hem från skolan och berättade att de hade gjort chokladdoppade marshmallows med strössel men att han inte hann smaka för att han är "ett skolbussbarn" som han sa. Så då fick vi göra det hemma också! Fast våra blev grisrosa och marshmallowsarna kan ha legat i skafferiet i typ tre veckor... Eh. Ja. 

Nu är det läggdags, imorgon är det sista dagen på Melkers första termin i skola och Peters sista dag på jobbet. Hur ska detta gå? En jäkla tur att jag har ett jobb nu, även fast det inte är så många timmar är det bättre än inget alls! Och kul!


Lite äldre bild men jag tycker den är så snygg att den får åka med här idag!
God natt!

Hej!

Kategori: Vardag

Mycket har hänt sedan sist! Peter och jag gifte oss i onsdags och samma dag fick jag jobb på Kvantum i Varberg. Dagen efter lämnade vi barnen i tryggt förvar hos farföräldrarna i Kungsbacka och själva tog vi tåget till Köpenhamn! Två superhärliga nätter på hotell och mycket julklappsshopping på Ströget. Helt underbart! Vi hann med en spelkväll hos Lina och Mattias på lördagen och sedan hämtade vi barnen på söndagen. Idag gjorde jag mitt första pass i kassan. Sjukt kul! Kom hem idag och kände mig sprudlande glad och löjligt pigg. Imorgon gör jag min andra dag på upplärning och på lördag min första riktiga dag. Yay!
Bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Fy satan

Kategori: Vardag

Idag åkte jag till Falkenberg och skaffade mig en ny tatuering. Om jag någon gång ska tatuera mig igen ska det INTE ta mer än tre timmar, kanske till och med två. De första två timmarna gick det svinbra, jag skrattade åt mig själv för att jag varit så nervös när det knappt kändes, haha, tji fick jag! Fy jävlar vad de sista 90 minutrarna var jobbiga! Men nu är det klart! Dock omöjligt att ta ett kort själv och Peter är på firmafest ikväll så bild får vänta. Hej!

Sen sist

Kategori: Vardag








Almas snygga sovstil idag, Melker äter sin nya favoritmat och en bild på Ebba och Alma som togs i helgen. Alma gillar Ebbas nappar av någon anledning...

Jag är asnervös inför imorgon och kommer nog aldrig somna känns det som. Bäst att göra ett försök ändå!