bengt magnusson

Hilfe!

Kategori: Smink och hår

Aaah! Sitter med färg i håret och väntar på att tiden ska gå. Som vanligt när jag får ett hårinfall har jag inte tid att vänta på frisörtid, så iväg till Coop - hem med färg! Så nu hoppas jag att jag snart har en snygg, hemmagjord ombre! 
Så här såg barret ut tidigare idag:


Utväxten hade jag inte tålamod att färga idag, det får bli senare i veckan. Eventuellt måste jag på akutbesök hos frisören ändå, kan lika gärna vänta och se, hehe!

22/9

Kategori: Vardag





Den här helgen går i snigelfart. Peter jobbar 19-07 och sover på dagarna, så vi tassar runt här hemma och försöker att inte väcka honom. 
Om man hade haft körkort kunde man ju åkt och hälsat på någon! Kanske dags att ta tag i det där nu. Igen. 

Onsdag, Torsdag

Kategori: Vardag



Igår somnade Alma mitt i lunchen. Hysteriskt roligt, tyckte jag!
Det tyckte jag inte när jag 35 minuter senare var tvungen att flytta henne till vagnen för att vi skulle hämta Melker och hon vaknade. Så med en tupplur på dryga halvtimmen kämpade hon sig igenom resten av dagen innan hon toksomnade 18:00!

Idag har vi utforskat skogen på morgonen. 




Ibra

Kategori: Vardag

Igår var det fotboll på tv:n här hemma. Vilket lag som spelar är uppenbarligen inte viktigt, så länge Zlatan är med!


Skolpojken

Kategori: Vardag

Tänk att den här lille killen har blivit så stor.



Kärlek!

Kategori: Vardag

I lördags hade jag äran att vara bjuden på bröllopsfest! Min fina vän Frida gifte sig med sin kärlek Lina och det var tårdrypande tal, säckhoppande, skratt och löööv in the air. Helt fantastiskt, och jag är otroligt glad för deras skull. Jag hoppas att alla era dagar blir fantastiska, puss på er!





Ny uppdatering

Kategori: Vardag

Idag uppdaterade jag blogg.se-appen i min telefon vilket medförde att mina sparade favoritbloggar numera är spårlöst försvunna. Går det inte att ha kvar dom längre?

Så jag tänkte så här: om du som läser det här har en egen blogg så kan du väl lämna en kommentar? Så kanske jag hittar tillbaka, eller till och med får nya favoriter att följa! Puss och kram, ses på stan! 

Äntligen!

Kategori: Vardag

Igår fick vi brev om att våran dator inte gick att laga och genom försäkringen fick vi hämta en ny. Vi har varit utan dator sedan Juni och även fast det har funkat ganska bra så blev vissa grejer mycket krångligare, till exempel att anmäla föräldrapenning eller betala räkningar.
Nu när vi har en dator igen kunde jag dessutom ÄNTLIGEN lägga in alla bilder från våran semester i Juni. 
Så här kommer MASSOR av bilder från Zadar, Kroatien.