bengt magnusson

Jul. 26, 2013

Kategori: Vardag

Igår åkte vi till Liseberg och träffade pappa och Sofia! Någon hade tagit med sig en jäkla massa tur för sammanlagt vann vi två STORA chokladvinster, två mindre, sju gosedjur, två påsar chips och en kaffemaskin. Riktigt lyckat. Helt färdiga åkte vi sedan till Solviken på kvällen med Peters bror och ena syster med familj. Alma hade världens ryck och rusade runt med andra små barn och var helt tokig. Hon kommer bli en vilde, det är jag säker på.

Att två barn med samma gener kan vara så olika! Melker som var så lugn och skötsam när han var liten har fått en helvild lillasyster. Hon gör allt hon inte får, ska INTE hålla någon i handen, INTE sitta i vagnen, bara bus och sprall i den lilla kroppen. Min mamma och pappa bara skrattar och säger att hon är precis som jag var när jag var liten. En stark vilja och ett jävla humör. Mammas tjej!

Idag hoppas jag att Ia kommer hit med sin karl, då blir det öl och tjuvlyssna på Håkan nånstans runt Societén!

Jul. 22, 2013

Kategori: Vardag

Stockholm

Kategori: Vardag

Jul. 18, 2013

Kategori: Vardag

Den här lilla damen alltså, hon är ett äventyr i sig!

Jul. 18, 2013

Kategori: Vardag

Här var det tomt och dystert! Det har varit livade dagar det sista, med lite allt möjligt, middag på Nami bland annat. Jag åt sjögräs, det ni! Imorgon åker vi till Stockholm.

Jul. 08, 2013

Kategori: Vardag

Nog för att det är skönt att vara hemma, men jag hade ju inte klagat över om städerskorna hade följt med hit. Det är grejer överallt! Smulor, leksaker, nerspydda kläder efter en liten olycka i lördags. Disk, en elloskatalog i hundra delar, skor! Och idag måste vi storhandla, kylskåpet är tommare än tomt.

Kroatien

Kategori: Vardag

Helskotta vad Kroatien var bra! Vilket underbart ställe. Mysig stad, god mat och vackra stränder.

Men nu är vi hemma! Stor tvättdag idag så tar vi tar i resten imorgon. Och om 13 dagar åker vi till Stockholm!