bengt magnusson

Nyårsafton

Kategori: Vardag

Jag har pimpat mina naglar inför kvällen. Vi ska visserligen spendera den här kvällen som alla andra kvällar, men lite glitter får man väl ha!

Dec. 29, 2012

Kategori: Vardag

Idag sov Alma sin förmiddagslur i son egen säng. Ett stort steg i den här familjen! Nu håller jag tummarna för att hon kommer sova gott när jag lägger henne där ikväll också.

Och min födelsedagspresent! Den luktar fantastiskt.

It's My birthday

Kategori: Vardag

Imorgon fyller jag år!

På de 27 åren jag har levt har jag hunnit bo på 14 olika adresser. Jag har hunnit ha ungefär alla färger som finns på mitt hår. Jag har varit på festivaler och spelningar, semestrar och weekends, med vänner och familj.
När jag flyttade till Varberg vägde jag 42 kg, var vegetarian och hade superkort blont hår. Tio år senare sitter jag i soffan med mina två fantastiska barn och min underbara kille.
Med mörkt hår. Och jag väger definitivt mer än 42 kg...

God Jul!

Kategori: Vardag

Varning varning!

Kategori: Vardag

I två år hade Peter en knöl på vänster sida av ryggen. När han väl bestämde sig för att kolla upp den så hade den planat ut och istället blivit en svart fläck, typ. Så den var ingen fara, sa de.

Nu har JAG fått en knöl! Fast min sitter bakom örat och dessutom släpper den ifrån sig nåt rödbrunt, äckligt! Bläää!
Efter en snabb googling hamnade jag på Familjeliv där jag kunde läsa mig till att det är lymfkörtelcancer. Jag älskar Familjeliv!

And so, it begins...

Kategori: Vardag

Hittade nyss Alma under datorbordet. Där låg hon och slickade på benet till stolen.

0,5

Kategori: Vardag

Melker var världens finaste pepparkaksgumma på dagis idag. Han fick välja vad han ville vara och bestämde sig för pepparkaka. Då alla pepparkaksgubbekläder verkade tagit slut och Melker fortsatte insistera så fick han ha klänning. Men han klagade inte, han var så glad och stolt! Världens bästa Melker helt enkelt.

Alma och jag firade hennes halvårsdag med att fika på stan och köpa julklappar!

Dec. 13, 2012

Kategori: Vardag

Tisdag

Kategori: Vardag

Behaglig Tisdag med besök av barnens farfar och snart ska vi gå ner till BVC för Almas halvårskontroll!

Melker skällde på mig att det faktiskt var väldigt längesedan han hade nagellack, så vi hade lite manikyr medan Alma sov i förmiddags. Han har valt själv ;)
Och jag har äntligen slutat bita på naglarna (igen)!

Ny rubrik

Kategori: Vardag

Palmis har listat ut hur man ställer sig i krypställning nu. Hon står och gungar, helt salig av sin upptäckt.

Tiden går så sanslöst fort, hur ska jag hinna med? Melker var hos sin farfar i helgen och när vi hämtade honom igår kändes det som att han var ett år äldre och en halv meter längre än när han åkte i Fredags. Snart fyller han 6 år. Och på Torsdag är Alma ett halvår.

Rysligt kallt och SNÖ

Kategori: Vardag

Den alltid lika förberedda mamman fick idag ringa dagis och erkänna att Melker (ehrm) inte hade införskaffat sig några vinterskor än och därmed fick vara hemma idag! Gummistövlarna blev för trånga med raggsockar.
Men vi tar nya tag och åker till Arnes skor i eftermiddag! Tills dess att elementen värmt upp vårt hem går jag runt i raggsockar och tofflor, Alma har smurftofflor och Melker kör på termobyxor! Fast mest för att de var sköna, påstår han...

Tardar Sauce

Kategori: Vardag

Det här är Tard <3 Roligaste katten on all of the internetz.

Brrr

Kategori: Vardag

Just nu ligger jag nedbäddad i min säng, under duntäcket, med Alma. Ändå frös jag så att jag fick ta på mig raggsockar! Vad har hänt med den varmaste lägenheten i Varberg?
Har grannarna inte satt på elementen än? Måste JAG sätta på VÅRA element nu? Suck...

Rubrik

Kategori: Vardag

Idag åkte vi till Kungsbacka med målet att köpa så mycket julklappar vi kunde. Kom därifrån med två stycken. Och kläder till Alma, choklad till mig och strumpor till Peter! Kändes ju lyckat...

Men på Freeport finns en ny butik! Lindt! Chooooklad!!