bengt magnusson

Påsk!

Kategori: Vardag

I helgen har alla haft långledigt. Alla utom familjen Johnsson såklart! På grund av röda dagar och jobb fick vi kalla hit en barnvakt, världens bästa moster! Barnen har haft det jättebra och Peter och jag har kunnat jobba. 
I lördags fyllde vi lägenheten med ännu mera släkt, då min faster och hennes man bodde i husbil på Södra Näs camping från lördag till måndag. Tacos på påskafton, det var vi nog ganska ensamma om! Sedan blev det söndag och barnens morfar kom på påskvisit och tog med sig Sofia hem. Vi åkte till Kungsbacka och lämnade av barnen på nästa barnvaktsstation och åkte vidare för att grilla på campingen och hänga i husbil. Hem, sova, jobba, hem och nu kom äntligen leveransen med barnen till Breared. Nu är det vardag igen, utan släkt men med våran lilla familj! 

Vattenpölshoppande. 

Alma och favoriten "Tia".

Melker skriver dagbok på väg till farfar.

Bästa påskägget i år, blöjor kostar ungefär hälften så mycket i Norge berättade pappa och fixade leverans till oss!

Allt bra?

Kategori: Vardag

Idag är det söndag och jag har varit ledig i helgen. Så skönt! Igår var jag med barnen medans Peter var och letade efter en ny bil i Kungsbacka. Någon bil blev det dock inte. 
Idag fick Alma leka med Ebba på förmiddagen och så åkte lina och jag till Gekås vid lunchtid. Jag fick bland annat köpt två tunnare jackor till Alma, lite bra-att-ha-kläder till barnen och annat smått och gott. Nu sitter vi parkerade i soffan och väntar på att det ska bli läggdags. Ny vecka imorgon, förhoppningsvis med friska barn och fint väder, håll tummarna!

Nöjd Alma i ny outfit.
Melker berättade att han upptäckt att han har jättelånga armar!
"Kan du se glad ut Alma?" Jajamän! Superglad...