bengt magnusson

Blögg blögg

Kategori: Sukta och shoppa

En snabb titt på Toys R Us (haha, eller hur!) slutade med nya Beybladegrejer och två filmer. Själv var jag tusen grader varm och halvt utmattad.
Sedan fick jag mig ett par nya skor (igen...) och till och med ett par hålfotsinlägg att ha i, så ska vi se ifall mina fötter orkar lite mer.

 

Härligt härligt

Kategori: Vardag

Men satan vad det känns i kroppen! Upp halv fem på morgonen, bil en timme, flyg en timme, buss i 40 minuter, snabb sväng med tunnelbanan och till sist äntligen framme. Då ska man iväg igen! Sedan tillbaka. Sedan iväg igen! Nu är klockan 21:30 och Melker har tokdäckat, Peter hänger med sin syster och jag väntar på att slockna som en klubbad säl. Jag har ont i min kropp och vill sova nuuu! Men ändå en underbar dag.
Melker som var helt fantastisk på flyget (och resten av dagen!), Peter fick sin tatuering, jag fick ett par skor och sist, men inte minst, träffa Peters härliga släkt igen. God natt, så gör vi om det imorgon. Minus flyget :)

Jävla app

Kategori: Sukta och shoppa

Jag har fyndat!

Kategori: Sukta och shoppa

Bannemig, vad jag har fyndat idag! Skor för 207:-. De är rosa, glittriga och har cupcakes på sig. Heaven sent...

Nu skall vi strax iväg till Jerry och Emelie och hälsa på bebisen. Sen SOVA och nya tag imorgon. Ann har lovat en tripp till Kungens Kurva, där Toys R Us bara råkar ligga! Och kanske ett köpcentrum, vad vet jag? ;)

Stockholm

Kategori: Vardag

Vi har anlänt i Axelsberg hos Peters syster Ann. Här är fullt hus med dagbarn som svansar runt och leker pajas, så Melker trivs som äldsta barnet och får stila lite ;)

Nu är det en kopp kaffe i soffan, sedan ska vi iväg och Peter ska tatuera sig.
Hörs senare!

Tjära dagbok

Kategori: Vardag

Nu sitter vi på Landvetter och väntar på att få gå ombord på planet. Melker släpade sig upp halv fem och har peppat som tusan inför att flyga!

Stockholm, nu kommer vi snart! Jag har massa planer på vart vi ska äta i helgen! :-D

Det är ju helt sanslöst

Kategori: Vardag

Så här säger en av mina gravidappar idag. 36 cm lång, herre min je! Tänk vilket mirakel det är egentligen. 9 av 10 överlever ifall de skulle födas nu. Och ändå är det så långt kvar. Kan hon inte snabba på tiden lite så vi får hänga och lära känna varandra snart?



 

Yaay

Kategori: Vardag

Nu har vi varit och beställt barnvagn och bilbarnstol till bebis!
Det blev inte alls den vi tittade på när vi var på Väla, den fanns inte ens! Istället har vi nu beställt en Britax B-Mobile (sitt- & liggdel plus att man kan sätta på bilstolen på chassit) i färgen Cloud & Cream. Bilstolen heter Baby-Safe plus SHR II, för den som är nyfiken, hehe.
Så nu är jag sååå nöjd! Hoppas bara att jag inte ångrar mig eller något annat dumt, man vet ju aldrig med ett pregohumör!


Fire in Cairo

Kategori: Vardag

Hej världen.
Fick ett smärre stressanfall innan när jag skulle blogga och blogg.se gjorde nåt jävla underhåll!
Bara ett bevis på hur besatt jag kan bli av smågrejer.

Idag är första dagen i vecka 28.
Såhär ser jag ut då:
image description


image description


image description


Enda planen idag: åka till mödravården och hämta ut ett nytt moderskapsintyg som jag tydligen behöver ha med mig på flyget.
Eller ja, jag tror att jag behöver det i alla fall.
Det säkra före det osäkra, amen sistah!

På tal om underhåll verkar blogg.se inte alls fungera som det ska nu!
Krångel med bilderna är det i alla fall! Får hoppas att de fixar det till senare.
Nu ska jag hänga tvätt och göra en massa annat tråkigt men nödvändigt...

Ojoj!

Kategori: Vardag

Det verkar som att Izabella Scorupco har ätit lyckopiller i dagens avsnitt av Top Model! Hon har ju nästan visat en personlighet!
Och vem åker ut?
..........
Rebecka!! Woho! Klara och Alice i finalen, yay!

 

Det är min son det

Kategori: Vardag

Melker vet hur det funkar.
Först fikar man, sedan vilar man. Nu ska jag lägga mig på soffan och fundera ut vad vi ska äta till middag ikväll. Och kanske blunda lite snabbt bara.

 

Pom piddelipi

Kategori: Maaaat!

Jag gjorde en dubbel sats och ändå blev det bara 40 bullar. Kommer inte räcka veckan ut!

 

Tada!

Kategori: Smink och hår

Så, då var man sminkad, påklädd och redo för den här dagen.
Klockan är 09:28 och Peter sover fan fortfarande.

image description

image description


Jag älskar mina fotoappar. What would I be without 'em?
Mycket fulare. Haha.

Smiiiink!

Kategori: Smink och hår

Det här är mitt smink! Det här är liksom det jag behöver för att få det som jag vill. Jag inser själv hur jävla mycket det är, men bara för det ska nu få en osminkad bild, så att ni förstår och håller med, hehe.
image description
Det här är(!):
Concealer, foundation, ett mattande transparent puder, mitt älskade contouring kit & två rouge (jag använder faktiskt bara ett i taget, hehe), ögonbrynsfärg, ögonbrynsgelé, ögonskuggor, mixing liquid och cake eyeliner och TILL SLUT; mascara.
Shit.

 

Guten morgen herr Ober

Kategori: Vardag

Inatt har jag drömt sjuuukt äckligt. Jag drömde att jag hade ett stort hål i halsen som blödde jättemycket. Jag kunde inte svälja, utan fick liksom hälla ut varmt, tjockt blod från munnen. Det kändes som att jag skulle dö. Så obehagligt!
Jag är jättehungrig nu. Vill ha gröt. Kanske borde gå till Coop och köpa havregryn först då. Den här ser ju inte så sugen ut på att åka dit:

 

Mm-mmm!

Kategori: Maaaat!

Köttet kokar redan och detta väntar på att få joina i kastrullen om nån timme eller två. Ikväll blir det gammal hederlig kokt potatis och köttgryta!

 

Hehe

Kategori: Vardag

Glöm det jag sa innan. Jag åt två thekakor och sen bäddade jag ner mig bakom Melker istället! Mys. Packningslista kan jag göra en annan dag!
Melker ville inte vara med på kortet, han påstår att det är för att han är nästan naken, jag tror det är för att han inte kan slita blicken från filmen...

 

Äta glass och se på film

Kategori: Vardag

Det är precis vad man behöver när man är liten och sjuk.
Två nya Beybladefilmer nyss inköpta, rummet städat och sängen förberedd för mys; så ser det ut för Melker just nu!
Glassen får han ifall han blir febrig (peppar peppar, hoppas han klarar sig).
Själv ska jag skriva en packningslista och fixa lite här hemma!

 

Manic Monday

Kategori: Vardag

Lockigt hår är tillbaka igen! Gött är det. Snart ska vi börja flänga runt i jakten på en pilatesboll, 65 cm i diameter, inte alldeles för dyr. Känner du till en sådan tas tips tacksamt emot!
Somnade faktiskt om imorses och vaknade inte förrän tio i åtta. Gött det med!

 

Det var väl då själva fan

Kategori: Vardag

Ja, så var klockan fem på morgonen och jag kan som VANLIGT inte sova!
Dessutom hörde jag en mygga innan, precis vid mitt huvud.

Slut på helgen

Kategori: Vardag

Skräpig helg, äntligen slut. Skulle grillat idag, men grillen var så satans äcklig att vi släpade upp allt igen och lagade mat old fashion style, i köket. Trök. Men gott till slut!
Sen tittade vi på Hur många lingon finns det i världen? och jag fattar inte alls titeln, ifall det inte var på tal under någon av mina kissepauser kanske. Whatever, mysig film i alla fall.
Nu väntar vi på att Melker ska få feber. Han har varit lite småkrasslig i några dagar, han har nästan tappat rösten och nu ligger han och svettas utan att ens vara varm, stackarn. Men om han ska få feber kan han gärna få det nu, så att han är bättre på fredag när vi åker till Stockholm! Hoppas hoppas...
Bättre lycka nästa gång. Hörs imorgon.

 

Våffeldagen

Kategori: Vardag

Våfflor och apelsinsaft i solen på balkongen! En fantastiskt lunch, kort och gott. Nu är jag sprickfärdig och väntar på reprisen av Desperate Housewives. Fast jag hinner allt sitta kvar här ute i en timme till först.

 

Nämen?!

Kategori: Vardag

Vår nya inredningsdetalj har flyttat! Den gör ju sig mycket bättre i köket, kaklet i bakgrunden och det dova ljuset gör den mer rätta på nåt sätt. Helt rätt Peter, bra initiativ!

 

Yo!

Kategori: Sukta och shoppa

Min nya, asagobbagoa tröja! Jag är kääär <3

 

Spännande

Kategori: Vardag

Det verkar som att Peter har försökt sig på nån sorts inredning helt plötsligt! Mycket intressant. Jag hade dock föredragit en TOM burk och inte en som stinker avslagen öl. Men va fan, den passar ju så bra där vid datorn!

 

Va fan

Kategori: Vardag

Sicken usel dag. Tur att jag har Melker att mysa med.

07:02

Kategori: Vardag

Jaha, gröten är uppäten, nu sitter jag i min barbadräkt och äter kiwi och tittar på nåt uselt på teven. Vilken höjdarLördag! Har vi riktig tur har jag hunnit färga håret innan klockan är tio, DET hade varit ambitiöst!

 

Schh!

Kategori: Vardag

Oookej, Lördag morgon, 06:05, och jag har varit vaken i över en halvtimme. Det börjar bli ljust och måsarna skriker verkligen här utanför.
Jag funderar på att göra gröt...
Känns inte som att det är aktuellt att somna om nu.

 

Jajamän

Kategori: Vardag

På den här bilden ser ni mina fantastiska övningar. Jag gjorde dom faktiskt imorse!

Idag fick det bli middag i stan, jag orkade inte laga nån mat. Pizza för hela slanten och fan vad gott det var. Är så rackarns trött på Stantons här på Breared, skönt att äta en riktig pizza ibland.

Ont i armen och handen, ont av fogarna, riktigt uselt.
Peter dricker öl framför datorn, Melker äter chips och tittar på Wipeout. Jag orkar inte färga håret så jag ligger platt i soffan och funderar på godispåsen som står i skafferiet... Men jag orkar inte hämta den.

Hem igen

Kategori: Sukta och shoppa

Jag älskar alla pastellfärger!
De är överallt och jag vill nästan äta upp dem!
Mums!

Melker och jag har varit en sväng i stan. Han tömde sina två spargrisar i en påse,
och så åkte vi till banken och satte in pengarna på hans konto.
900 kronor hade han lyckats spara ihop den lille skrutten, så det var raka vägen till BR och köpa den efterlängtade Ben10-klockan han har tjatat om så länge!
Så nu är han nöjd :)
Han fick ett par vårskor också, ett par gröna snyggingar.
Själv fick jag en sjukt snygg jacka. Eller tröjjacka. Eller vad jag nu ska kalla den.
Så jag är också nöjd, hehe.


image description

Idag var mitt hår riktigt skräpigt när jag släppte ut det.

Skitkul!

Kategori: Sukta och shoppa

Jag köpte ju nya solglasögon när Peter och jag var på Väla centrum!
Skitkul, tyckte jag, att man hittar ett par man gillar och så.
Skitkul, tyckte jag. Tills tredje gången jag tog på mig dom.

image description

De sprack i underkanten och glaset trillade ut.
Som ni kan se.

Fredagsvideo!

Kategori: Musik

Aaaaaahahahaha!

Kategori: Vardag

Jag älskar morgonpasset!!
Den här bilden ligger på deras hemsida.
Det kan vara DEN BÄSTA bilden jag sett på hela året!




AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!

Dunder & snus

Kategori: Vardag

image description


image description


Och lurviga luder.

Fredag morgon. 06:48

Kategori: Vardag

 

God morgon världen.
Som vanligt är både Melker och jag vakna innan normal uppstigningstid. Melker tittar på Ninjago i sitt rum, jag är helt utslagen i min säng.

Jag har fått sova hela natten! Melker har inte ropat, Peter har inte stört mig och jag har inte ens behövt gå upp och kissa! Jag har bara vaknat varje gång jag behövt vända mig (damn you, foglossning).
Istället har jag drömt tusen drömmar om kärleksaffärer med grannar som inte finns, döda människor på bår i min bil, flätat hår och en massa annat osammanhängande. Jag är helt slut.


Igår köpte jag hårfärg! Blir det inte bra så går jag bananas, då får jag helt enkelt göra det på salong. Å andra sidan spenderade jag säkert tio minuter med Kicks-Madde framför färgerna och dividerade om vad som kan tänkas bli bra, så jag hoppas verkligen det INTE blir katastrof. Nu behöver jag bara nån som gör det åt mig, hehe!
Men nu! Ingenting. Jag tänker ligga här tills jag blir hungrig. Vilket är alldeles för snart...

 

PS: Det är inte tjejen på bilden som har skrivit brevet. Den har jag ärligen stulit från theChive. Men visst blir man sugen på glass?

Är det redan slut?

Kategori: Vardag

 

Torsdag kväll och veckan är i stort sett slut. Det är helt sinnessjukt vad fort det går.
Eftermiddagen har varit rena tortyren. Jag har gått alldeles för mycket idag, så när jag sen kom hem och satte mig i soffan var det kört. När jag skulle resa mig upp igen så kunde jag inte gå! Så jag kravlade mig in i duschen och satt där tills det kändes lite bättre. Vet inte ifall det berodde på värmen eller att jag satt ner, men efter ungefär 20 minuter kändes det okej att ställa sig upp igen. Har hankat mig runt här ikväll och nästan gråtit typ femhundra gånger. Jävla foglossning, jag hoppas att du dör!
Men det gick bra hos sjukgymnasten i alla fall! Fick en massa övningar att göra hemma, fast som jag redan förstått så finns det inget som gör det bra ändå. Akupunktur kunde funka för vissa, men jag vill helst inte ha en massa nålar i musen, så jag hoppar nog det tills vidare...
Och på tal om ingenting, så kanske man borde flytta?

 

 

Wiie!

Kategori: Sukta och shoppa

Jag har köpt bebisens första plagg! Gud vad läskigt!

 

Men vad i helvete?

Kategori: Vardag

Allvarligt talat? Går folk dit gör att titta på när en kille tatuerar sig? Fo' real?
Bitch, please...
Jag kan komma på tusen roligare grejer att göra. Till exempel leta efter navelludd i min, numera, icke existerande navel.

Och dessutom, två dagar i rad?

 

Ströget

Kategori: Vardag

Morgonfika i stan innan jag ska vara hos sjukgymnasten om en timme. Mignon var stängt idag, bufuckinghu. Jag som längtat efter deras morotskaka sedan igår.
Sovit som en kratta hela natten, vaknade ändå rätt pigg, 40 minuter innan klockan ringde.
Känner mig till och med rätt fräsch idag, UTAN färgglad ögonskugga!
Baby steps... ;)

 

 

Men åh!

Kategori: Vardag

Det är varmt! Jag är trött men kan inte somna.
Har legat i sängen sedan klockan tio, men lik förbannat är jag vaken. Melker vaknade till för en timme sedan och ville till våran säng, jag hämtade honom och sedan gick jag och lade mig i hans rum. Så här ligger jag nu, ensam, utan att Melker andas i mitt ansikte och Peter snarkar inte här. Fönstret är öppet. Jag har kissat, två gånger.
Och ändå somnar jag inte!
Jag blir förbannad! Och hungrig.
(Skelning och duck face på samma bild, hell yeah! That's how I roll on my one and only tjugofemårsdag)

 

Väntan

Kategori: Vardag

 

Då var den här dagen avklarad!
Storhandlade på Hajen, åkte hem, gjorde hamburgare och åt till kvällsmat.
Sedan har Peter och jag spelat QuizMe medans Melker lekte med sina bakugans. Nu är han nattad och jag äter götta i soffan. Idag blev det sugar snap peas och ett glas vatten.
Glassen är ju slut...
Köpte en ny blomma till sovrummet också! Den luktar såå gott!

 


 

Suck

Kategori: Vardag

Åh vad bra det går med matlistan idag!
Det står helt still i huvudet på mig...

Tråk.

Kategori: Vardag

Nu har vi ätit lunch, Melker och jag. Vad nu då? Överväger ifall vi ska baka bullar kanske, men det är ju ett heldagsprojekt i sig.

Melker tittar på Scooby Doo och förklarar för mig att det är nån som suger blod. Är han inte för liten för sånt?
På dagis springer dom runt och "skjuter" varandra. Och jag som totalvägrade köpa leksaksvapen till honom blev förra julen nedröstad då han fick en knallpulverpistol i julklapp av en släkting.
Det är inte mycket jag kan göra åt saken, han växer ju upp och lär sig mer och mer för varje vecka som går...
Men måste det gå så fort?

Svårt val

Kategori: Smink och hår

Varje dag, samma sak.
Vad ska man ha för ögonskugga?


Idag fick det bli två nyanser av grönt, toppat med en grön eyeliner.
Vad vore en Onsdag förmiddag utan färg?
När det var tillräckligt med grönt behövde jag nåt mer, så det blev ett rött läppstift och en knallblå klänning.
TADA! Clown! :D



Idag är första dagen i vecka 27!
Tänk att om tretton veckor är det sommar, och bebis ska komma.
Helt obegripligt...

Ta fram skämskudden

Kategori: Vardag

Ta fram skämskudden mina vänner, för här kommer dagens bekännelse.
Den senaste veckan har jag ätit två liter glass, nästan en hel tub chokladsås och typ ett paket strössel.
Inte konstigt att jag är tjockis, haha!

Peter skyller sin viktuppgång på att han har slutat med nikotin. Så nu försöker han rättfärdiga att han ska börja snusa igen! Men NÄ! Det blir inget med det, Peter Johnsson!

Done and done!

Kategori: Vardag


Som ni kan se så överlevde Melker sprutan!
Men det var antagligen knappt, så som han tjöt.
Ett högt och tydligt "JAG VILL INTE" följt av fasthållning av mig och bvc-tanten medans doktor Per satte sprutan i armen på Melker. Det ni ser på bilden är en oerhört sårad och öm Melker som njuter av sin muta.
Kakor.



Det ni ser på den här bilden däremot, är en oerhört tjock och smått förolämpad Kajsa.
Bvc-tanten frågade glatt när bebisen skulle komma, och när hon till svar fick "slutet av Juni" trillade hakan ner i golvet.
"Och redan så stor?!" var hennes enda kommentar.
Jo tack. Hade inte riktigt reflekterat över det innan, kärring.

Tjockis

Kategori: Vardag

Kalaskulan och jag är ute och åker buss!

Tvätten är hängd

Kategori: Vardag

Och vilken succé!
Nytt sköljmedel och det luktar underbart, minst sagt!
Så nu har jag satt igång en till tvätt, hehe.


image description


Nästa Fredag åker vi till Stockholm förresten!
Det ska bli så mysigt, och förhoppningsvis får vi träffa en alldeles färsk liten bebis också!
Men nu går jag mot dagis för att ta med mig Melker till vårdcentralen.
Han kommer bli hysterisk, jag överväger att inte berätta vart vi ska...
Vi får la se.

Lipsill

Kategori: Musik



Men hallå eller! Jag har sett den här videon kanske 50 gånger innan.
Jag brukar alltid få gåshud och bli sjukt peppad, för det är så jävla häftigt.
Idag, gravid i vecka 26, störtlipar jag.
Det bara forsar! Haha, herreguuuud!


Min "skräck" då ja...
Jag lyssnar nästan alltid på radio eller spotify när jag är iväg nånstans själv.
När jag har lämnat Melker på dagis eller om jag ska till stan eller så.
Ibland blir jag helt vettskrämd att jag ska börja dansa. Helt okontrollerat.
Att man går där i godan ro och lyssnar på radio och så kommer det en bra låt!
Man kan inte hejda sig, gör ett skutt och börjar gå-dansa. Kan man gå-dansa?
Ja, nu säger vi det. Och när jag tänker på det blir det ännu värre!
Varje morgon när jag jobbade så hade jag samma tanke hela vägen från bussen och in till verkstan,
att snart händer det. Alla kommer tro att jag är en galning.
Det har inte hänt - än...

Underhållning

Kategori: Vardag

De dagar jag kommer ihåg att ta med mig en Metro hem, när jag lämnat Melker på dagis, roar jag mig med att lösa korsordet på tid.
Idag tog det en minut och fyra sekunder. Igår fyra sekunder längre.
Nu ska jag dricka morgonkaffe och leta efter videos på flashmobs, sen ska jag berätta om en skräck jag har. Hehe.

 

Härligt!

Kategori: Vardag

På något vis gick det idag att tjuvkika på skatteverkets hemsida angående skatten!
Det skulle ju inte gå att göra förrän imorgon, men vi passade på när det ändå gick.
Både Peter och jag får tillbaks pengar, så himla skönt att ha det framför sig, i en för övrigt rätt snål framtid!
Så nu är humöret på topp ikväll!


Slog på stort och åt tacos till kvällsmat. På en Måndag!
Living the dream!

Vad mer idag då?
Melker har varit galet gnällig, precis som varje dag den senaste veckan.
Allting är katastrofdåligt och han gråter för minsta motgång. Som att man tappar lite köttfärs från sin taco.
Extra roligt att ha det i bakfickan när vi imorgon ska till Bvc och Melker ska få sprutan som han inte fick sist.
Han kommer nog gå med på det, haha, not!
Än en gång får jag be om ett lycka till...

Idag

Kategori: Vardag

Idag har jag en riktigt bad hair day, så istället låtsas jag att jag klippt av det.
Vilket jag INTE har några planer på, big no-no.


image description

Och så har jag upptäckt något!
Förra gången jag var gravid så var jag näst intill besatt av lukten av olika rengöringsmedel.
Allting luktade sååå gott!
Så har det inte varit den här gången. Jag har inte gillat lukter alls.
Nu däremot! Har ni luktat på den här nån gång eller?


image description

HELVETE vad den luktar gott! Jag vill att hela lägenheten ska lukta som den här...

Men åh!

Kategori: Smink och hår

Jävla svårt det ska vara med rött hår.
Den här har jag nu, och visst, den duger väl.



Men "aldrig nöjd" viskade någon i mitt öra och jag påbörjade min googling.
Hur bevarar man färgen bäst?
Det är ju fortfarande rött, men mycket är tappat, det har bytt nyans av rött och är väldigt matt och trist, TROTS Revlons färginpackning.
Är enda lösningen att färga om nu direkt? Utväxten kan jag lätt stå ut med i någon vecka till.

Tvättar det var femte dag, använder värmeskydd, försöker att inte föna det ifall det inte behövs, och så vidare...
Detta hittar jag:


Schampo, specifikt för rött hår! Någon som har testat?



Ännu en inpackning. Vad jag läst så verkar den mer vara en toning, den ska hålla 4-8 schamponeringar.
Någon som har provat...?

Morgon

Kategori: Vardag

 

Melker gick upp tidigt idag och tittade på barnprogram alldeles själv. När min klocka väl ringde hojtade han högt om frukost, sötungen lät som att han skulle svälta och lät ändå mig sova lite <3
Jag var inte lika pigg, men frukost blev det! Melker har socker och kanel på sin havregrynsgröt, jag kör med äppelmos.
Nu ska jag gå hem i blåsten. Brrr.

 



 

Oops

Kategori: Vardag

Glömde ju bilden på min kvällsmat!
Pizza. Mm-mmm!

 

Japp

Kategori: Vardag

Känner mig såå snygg idag! Bjuder på det tjejer och killar. Och min kvällsmat.
Tjing tjing mina pärlor *pözz*

 

Jaha

Kategori: Vardag

Idag har vi sått!
Och om en stund är det dags att börja med maten. Sjukt sugen på maaaat!

 

Hihi

Kategori: Vardag

Två gamla bilder på mig.
Den första är tagen precis innan jag fyllde två, den andra är från när jag gick i åttan.
Nu ska vi strax hämta Melker från kalaset, sedan blir det blomsterlandet och sen en väldigt sen lunch. Melker har en förmåga att inte äta när han är iväg på kalas och sånt...

 

Mätt

Kategori: Vardag

Nu har vi ätit lunch, Melker och jag. Pannkakor, igen.
Peter är iväg och tittar på Glenn Hysén.
St Patricks day idag! Inte ens en alkoholfri öl blir det för mig. Jag får nöja mig med påskmust. Men jag har i alla fall något grönt på mig!

 

Jesus

Kategori: Vardag

Nu har vi fått satt oss ner i biosalongen och Melker hugger in på popcornen.
Jag ångrar mig redan, en miljon ungar och doften av magsjuka hänger i luften. Jag önskar att jag hade ett munskydd.
Jag återkommer om spyor och skrikande barn lite senare.
Wish me luck!

 

Trötter

Kategori: Vardag

Ligger i sängen och orkar egentligen inte gå upp.
Vaknade vid åtta, var upp och fixade och åt frukost, nu har jag bäddat ner mig igen. Om en och en halv timme ska jag och Melker vara på bion i stan, så jag får verkligen inte somna!
Bäst att pallra sig upp nu.

Härligt

Kategori: Vardag

Vilken härlig dag i Veddige! Nova och Melker toklekte non stop och jag åt kladdkaka non stop ;)
Tack Rosen och Antonia!
Nu är vi hemma och jag har fått på mig foglossningsbältet som hade kommit med posten. Vet inte ifall det är ren inbillning, men det känns faktiskt lite lättare att resa sig upp med det på. Vi får väl se!
Nu är det mys som gäller resten av dagen, äkta fredagsmys med tillhörande skitprogram på teven och tjockisångest över all choklad, läsk och annat skräp man trycker i sig. Yay.

 

Men fy

Kategori: Vardag

Fy fan vad gott! Kladdkaka med extra salt och farinsocker, sjuuuukt god!

 

Framme

Kategori: Vardag

Vi har anlänt i Veddige!

 

Utflykt

Kategori: Vardag

Fredagsutflykt till Veddige! Hörs senare.

 

Dags att fira

Kategori: Vardag

En trudelutt

Kategori: Vardag

Anslagstavlan i affären på Apelvikshöjd bjöd på två lappar idag som jag inte sett innan.
Vi börjar med den här, den gör mig vansinnig:

image description

VÅR KONSERT?!
Alltså Calles och Cecilias konsert, ingen annans. Inte en vårkonsert i alla fall.
Jag är helt ärligt uppretad, ska man trycka upp affischer kan man väl för fan kolla så det inte är särskrivet?


Sedan har vi den här, men den är bara gullig:

image description

En mycket villig, italiensk pojke!
Hade jag varit en snusktant hade jag anlitat honom direkt!


Sedan har vi andra saker jag har funderat på idag...

image description

(Nej, jag lyckas inte lista ut hur man vänder på bilden.)
Jag betalar alltså 698 kronor varje månad för mitt telefonabonnemang.
I det har jag fri surf, 3000 fria samtalsminuter, 3000 fria SMS och lika många fria MMS.
Bra deal, tycker jag. Innan jag tittade på räkningen som kom idag.
Jag har skickat 4 MMS, 43 SMS och pratat i sammanlagt 81 minuter.
Åttioen minuter. Inte i närheten av 3000 nånting. Kanske sekunder.
Måste börja prata mer i telefon och skicka fler meddelanden helt enkelt!


Och slutligen en inspirationsbild!
Funderar på att sno den här tatueringen rakt av, så jävla snyggt.

image description

Kallt

Kategori: Melker

Fyy bubblan vad kallt det är ute! Jag och Melker väntar på bussen. Och våren.

Matkoma

Kategori: Vardag

Proppmätt efter dunderlunchen. Istället för efterrätt så lägger jag mig och sover i soffan lite... Sjukt duktigt av mig!

Lunch

Kategori: Vardag

This is pregolunchen idag. Pizza, kebabsås och sallad. Har väntat i en timmenpå att få äta!

Promenadbild

Kategori: Vardag

In action. På väg hem från dagis, kan inte låta bli att småle åt morgonpasset. Ser antagligen ut som en maniac.

 

Victory!

Kategori: Vardag

Idag har jag inte ätit något som räknas som fika/efterrätt/godis eller ens choklad!
Sen att jag hade äppelmos på gröten, sylt på pannkakorna och drack en kaffe med vaniljsmak, det skiter jag i! För det är inte samma sak! SEGERNS SÖTMA!
Imorgon firar jag med glass!

 

The löv of my lajf

Kategori: Melker





Fyplan

Kategori: Vardag


Nu sitter vi och planerar för fullt. Melkers första flygresa ska snart bli av!
Vi är spända, allihop. Wii!

HAHA

Kategori: Vardag

Min "ersättning" från a-kassan är ett jävla skämt!
Nästan så att jag skrattar!
Jag får ut mindre per vecka än vad jag fick ut för EN DAG när jag jobbade.
GAAAAAHAHAHAHA!
Going mental.
Doing the crazy dance.


Minimodellen

Kategori: Melker






Melker agerade modell på balkongen innan.
Han trivs som fisken i vattnet framför den kameran...
Det kommer fler bilder senare! Nu ska vi ut på balkongen igen!

Lövly

Kategori: Vardag

Underbara dag! Melker och jag har varit på promenad, Melker fick sig ett par nya solglasögon (från Coop den här gången, inte tjejavdelningen på hm), sen hade vi pannkakslunch på balkongen och nu dricker vi varsin islatte med vanilj! Vi njuter...
Och! Vi kom ihåg att hämta kaffet också :)

 

Me, myself and I

Kategori: Smink och hår

Har ägnat morgonen åt en ordentlig egotripp. Jag bjuder på den!
Nu ska jag måla naglarna, hehe.

 

Håhåjaja

Kategori: Sukta och shoppa

Så får jag än en gång vänta på posten.
Den här gången var det inte riktigt lika upphetsande som vanligt, men det är ju helt klart värt ett försök!


Jag kommer bli såå snygg!
Men med lite tur kommer jag inte att ha lika ont längre i alla fall.

God morgon

Kategori: Vardag

Helt makalöst! Onsdag och sovmorgon, då vaknar vi tidigare än vanligt. Sjukt irriterande, men va fan, carpe diem! Vi säger så!

 

Top model Sverige

Kategori: Smink och hår

Buuu! Sibel åker ut och den där förbannade Nina får vara kvar en vecka till! Jag tål henne inte!
Hoppas att Klara vinner.

Nu är det desperate som gäller. Förhoppningsvis UTAN glass, vi får la se, haha!

Oooooohh!!

Kategori: Smink och hår

Jag har undrat hela dagen vart mitt förbaskade paket är! Så nu ikväll knackade grannen på och hade fått det i sin brevlåda, yay, det är här!

Jag har att göra imorgon!
Synd att det är så satans svårt att få en bra bild på dem...

Tack för maten

Kategori: Vardag

Här, mina vänner, ser ni nåt gött. Sås.
Idag blev det färsk pasta, fläskfilé och en sås gjord av paprika, lök, vitlök och grädde. Och lite soltorkade tomater.
Jag är så mätt att jag knappt kan röra mig.

Fantastiska sol

Kategori: Vardag

Antonia och Lina kom hit innan och vi satte oss på balkongen och fikade tills klockan närmade sig två och det var dags att hämta Melker! Jag svettades i solen på balkongen, det var SKÖNT när det fläktade till ibland. Wunderbar!

Väl hemma ringde en av mina gulliga fastrar, Annika, med tips om den här förbaskade foglossningen. Hon vet vad hon pratar om, efter 27 ÅR med foglossningar! Så nu får jag inte gå, inte lyfta, inte stå i onödan. Därmed parkerade jag mig i soffan med den överblivna ananaskakan och ett glas saft.
Sedan ska jag forska i ett sånt där bälte man kan ha. Hörs sen!

Tisdag

Kategori: Vardag

Snacka om Bra vs. Dåliga dagar!
Igår tog jag bussen från dagis när jag hade lämnat Melker, för jag hade så ont att jag knappt kunde gå.
Idag knatade jag hem i nästan raskt (!) tempo utan problem.
Hoppas att resten av veckan fortsätter som idag.


Nu sitter jag här och dricker kaffe och väntar evetuellt besök av Antonia.
Då kanske man måste ha fika?
Baka!?

Sneaky bastard

Kategori: Sukta och shoppa

Lurade iväg lilla familjen till Coop för att jag skulle köpa ananas.
And I did.



Bland annat...
Nu ska jag äta vitlöksbaguett.

Herregud

Kategori: Vardag

Jag sitter och tittar på Unga Mödrar.
Alla är vi olika...
Vi har ju inte köpt en enda grej till bebisen än, vi har ju femton veckor kvar att vara gravida och köpa grejer på.
En av tjejerna i programmet har tio veckor kvar till förlossningen och hon har redan ordnat dopinbjudningar och bordsplaceringen för alla 64 gäster!
Jag fattar ingenting...

Nytt å fräscht *gullgull*

Kategori: Vardag

Ute och provar nya solglasögonen.
Jävligt konstigt ljus i dem.
Nu ska jag hämta hem Melker! Sen hoppas jag att posten kommit när vi kommer hem.

 

Buhu

Kategori: Vardag

Nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig.
Om man bortser från att allt är så himla normalt så har jag sån gräslig foglossning att jag knappt kan röra mig ibland.
På mödravården sa de att jag skulle gå till en sjukgymnast och se vad man kan göra åt det.
Kan inte begripa hur jag ska kunna träna ifall jag inte kan ta mig upp från en stol utan att börja gråta.
Men vi får se vad de har att erbjuda...

Sammanfattning

Kategori: Vardag

Helgen var toppen!
I Fredags var vi och lämnade Melker hos hans älskade farfar och Laila i Fjärås och sen åkte vi till Kungsbacka.
Jag köpte, som ni redan vet, smink. Två pregotröjor och en klänning (oprego!) fick jag med mig hem också!
Sedan åt vi ruggigt god lunch. Eller ja, min var normal, Peters var kalasgod!

image description


Sedan åkte vi hem, handlade mat som aldrig blev uppäten, såg på film och sen läggdags.



Sedan var det Lördag, och vi åkte till Väla centrum utanför Helsinborg.
Jag hade ju redan forskat i ämnet och tagit reda på att där finns en Barnens Hus, så dit in var vi först och kollade på barnvagnar. Hittade en som vi är lite i valet och kvalet om, den är helt ny än så länge, så det är ju lite svårt att få se för- och nackdelar.
Men jag ska forska i saken så får vi se!

image description

Dom hade Toys R Us!
En total miss att inte Melker var med dit, men vi gick inte ändå och köpte två filmer och en Double Beyblade Launcher! Något Melker har väntat på väldigt länge, men vi har aldrig sett den i butik innan.
Så han vart glad igår när han fick komma hem till den :).


Självaste shoppingcentrumet var stooort. Jag köpte en bikini (fingers crossed att jag faktiskt kommer kunna ha den i sommar), ett par solglasögon, en flaska GHD värmeskydd, och en jeansjacka.
Peter hittade en snorsnygg jeansjacka på Carlings, nedsatt med 30%. Tro fan att den inte fanns i hans storlek då!
Sura som citroner gick vi vidare och letade efter nån som kanske kunde vara nästan lika snygg i alla fall...
Spontant svängde vi in på JC och vet ni! De hade samma jacka! Fast till fullpris... Så klart.
Den var ju så snygg att den självklart var värd fullpris, så vi köpte den ändå.
Väl i kassan sa Peter till kassörskan att han bittert nog hade hittat den nedsatt men i fel storlek i en annan butik, och GULLIGA, fantastiska skånekassörskan gav oss den till samma pris!
Vi kände oss helt fantastiskt lyckade efteråt, haha!
Så våran lilla road trip avslutades med lunch i nån storts glädjerus, haha,
och sedan ett snabb kik i något med det fantastiska namnet Gräddbullerian.
image description

En gräddbulle med hallon och vit choklad.
Fy fan vad den satt fint!
Gräddbullerian is the shit.


Sen åkte vi hem, jag sov på soffan ett tag och sedan gjorde vi oss i ordning och åkte ner till stan och åt middag på Big Boys.

image description


Peter åt tonfisk och jag åt ryggbiff. Tråkigt val, kanske ni tycker om min köttbit, men å andra sidan var det inte jag som fick spendera natten på toaletten...
Vill inte påstå att jag var jättenöjd med min mat ändå, det smakade bara peppar.
Men vi hade mysigt!



Sen var det Söndag!
Peter åkte och hämtade Melker och jag ägnade mig åt städning, tvätt och matlagning.
Idag känner jag mig som den här:

image description


Det var helgen!

Lördag kväll

Kategori: Vardag

Som avslutning på en riktigt fin lördag blir det en Chokladsymfoni från Kvantum. Vi hörs imorgon!

Oj

Kategori: Melker

Världsotur att Melker inte är med! Men vi hittade allt nåt till honom ändå :) Väla levererar hittills!

E20 söderut

Kategori: Sukta och shoppa

Yaay, Väla centrum här kommer vi!
Blev inte alls som jag planerade dock, det visade sig att Peter redan höll på att planera Milanoresan jag skulle använda som bete, så istället blev jag sur för att han inte sagt nåt och så krävde jag road trip till Helsingborg.
Huvudsaken är att vi är på väg dit nu, hehe!

New Yorker har jag längtat efter och där måste ju finnas MINST en affär med väskor! Vi har redan bestämt vart vi ska ha lunchdejt <3
Vi hörs senare!

Lördag morgon

Kategori: Vardag

Ja, Lördag morgon, och jag vaknade klockan sju.
Melker är inte hemma, Peter sov fortfarande, jag vaknade och gick upp.
Helt sanslöst värdelöst!
När jag för en gångs skull kunde sova hur länge som helst...

Har inlett ett övertalningsprojekt här hemma.
Vi tänkte att vi kanske skulle åka till Falkenberg och titta lite på barnvagnar idag, men jag tycker att vi ska åka till Helsingborg istället!
Sjukt mycket roligare, jag hatar Falkenberg. Och dessutom har jag aldrig varit på Väla centrum, hehe.
De har ju till och med Åhlens! Aj lööv Åhlens.


Så nu ska jag sätta fart och göra mig snygg, vifta lite med ögonfransarna och kanske till och med ge tillåtelse till ännu en Milanoresa för Peter, ifall vi åker till Helsingborg idag.
Vad tror ni, kommer det lyckas?

Teenage kicks

Kategori: Sukta och shoppa

En ny glasfil (tredje gången gillt?), en vanlig, billig fil, en reflex cover light som ska utforskas imorgon, ny mixing liquid eftersom jag av misstag hällde ut nästan hela min i handfatet och sist men inte minst; torrschampo!
Sjukt nöjd är jag.

Däremot blev det ingen vidare plockmat, det blev en burksoppa till Peter och en fryst pizza till mig, hahaha! Men påskmust och efterrätt gör det till Fredag i alla fall :).

Woho

Kategori: Sukta och shoppa

På väg hem från Kungsbacka nu. En mycket lyckad dag hittills. Nu ska vi bara lista ut vad vi ska äta för nåt göttigt. Lutar åt småplock från charken på kvantum! Hörs sen, så ska ni få se dagens inköp, hooray!

Hmmm

Kategori: Vardag

Nog för att det är lite småkallt ute, men jag tror att våran bil ljuger för mig...

Fredagslåten

Kategori: Musik

Rebecka Black - Friday


Friday Friday!
Partying Partying!
Fun Fun Fun!

Det finns ingen ände på fantastiskhetsfaktorn på veckans Fredagsvideo!
(Tomorrow is Saturday and Sunday comes afterwards)

Friday!

Kategori: Smink och hår

Bapelsin gubbjävel!
Jumboapelsiner från Hajen, mm-mmm!


Riktigt sugen på att locka håret idag igen, men jag ooooorkar inte! Det tar ju typ 40 minuter med armen i en sjukt obekväm vinkel. Kramp. Får bli en annan gång.
Men! När man plattar eller lockar eller blåser, så måste man ju ha värmeskydd, right?! Då finns det INGET jag gillar bättre än den här:


Matrix Vavoom Iron-In-Control.
Luktar så jävulens gott att jag idag har haft den i håret och inte ens brytt mig om att platta det.
Mums!


Annars är ju de här fina....
Och redan beställda.

Freitag

Kategori: Vardag

Dunderfrukost på en Fredag. Nu exploderar jag snart.

Hell yeah

Kategori: Vardag

Sjukt glad att Revlons färginpackningar finns! Fick tillbaka mycket snygghet i håret tack vare Fire Red 600 kan jag säg.

Fast som vanligt är det svårt att få det på bild, hehe. Och förlåt mig för emofrisyren.

Oh, the irony

Kategori: Vardag

Klockan är knappt halv tio och jag har så tråkigt att det står mellan två alternativ:
Gå och lägga mig eller äta choklad och se nåt skitprogram på teve.

Jag hoppas att jag kommer lägga mig...

Jag har i alla fall tvättat håret nu och det blev ingen deg i huvudet! Dock tyckte jag inte att mjölet gjorde någon jättenytta ändå. Visserligen har jag haft tofs hela dagen. Det är nog säkrast att köpa nytt torrschampo ändå! Det blir helgens uppdrag. Det, och att gå på orkidégrejen med min karl! Hjärta mys!

Nu går jag och borstar tänderna. Bäst att gardera sig mot chokladen liksom.

 

Raaaaaap

Kategori: Vardag

Hoppla, så hade man ätit våffellunch med Lina och Melker!
Så jävla gott med våfflor att det är helt sjukt.
Hade kunnat äta det varje dag.
Nu slöar vi och väntar på att tiden ska gå.
Halv fyra ska jag och Melker åka ner till stan och gå till mödravården.
Få lyssna på bebisens hjärta, få bekräftat att jag har gått upp tio kilo (no joke) och kolla så att det mesta är normalt.
För när man är gravid och hänger på mvc så är allting normalt!
FULLKOMLIGT NORMALT!
Men ja, det är sant.
Jag har gått upp tio kilo från min utgångsvikt.
TIO KILO. Och då räknar jag inte ens med det jag gick ner i början och sen tog igen.
För då är det ännu mer.
Inte konstigt att jag har en dubbelhaka...

Natürlisch

Kategori: Vardag

God morgon. Idag vaknade vi 40 minuter innan klockan ringde.
Sjukt onödigt, eftersom Melker dessutom inte är helt frisk så han vill inte gå till dagis idag.
Och jag som sov så dåligt inatt...


Idag ska jag prova att ha mjöl i håret! Mitt torschampo är slut, jag läste nånstans att man kan gnugga in mjöl istället. Bara det inte blir en deg när jag tvättar det nästa gång *håller tummarna*.
Igår hade jag lite spakväll här hemma.
Skrubbade med olivolja och socker när jag duschade (gör jag förvisso varje gång...), skrubbade ansiktet med havregryn och sedan färgade jag ögonbrynen. Och åt apelsin! ;)
So fresh and so clean!


Grey's anatomy

Kategori: Vardag

Tio minuter in i programmet har jag redan börjat gråta två gånger och idag är det dubbelavsnitt. Hur ska jag överleva detta?!

Dessutom ligger det helt plötsligt snö ute på marken igen. Melker kommer bli överlycklig när han får se det, me not so much.

Idag får magen inte plats. Obekväm, öm och känner mig enorm. Kan knappt sätta mig upp från liggande, då känns det som att magen ska gå sönder. Förhoppningsvis är det bättre imorgon!

Vecka 25

Kategori: Vardag

Idag är första dagen i vecka 25.
Jag firar med kiwi och apelsin!

Så typiskt

Kategori: Vardag

Igår planerade Melker och jag den här dagen punkt nummer ett var sovmorgon! Vi skulle toksova!
Kvart i sju vaknade vi. Jag först. Så tidigt går vi inte ens upp när Melker ska till dagis! Stor besvikelse.

Men nu har vi ätit frukost i alla fall. Min bestod av ett halvt paket corn flakes med mjölk. (Och oboy...) Proppmätt! Det är speldag för Melker, så han har parkerat sig framför datorn. Idag ville han hellre youtuba Beyblade-videos än att spela :)

Ikväll är det dubbelavsnitt av Grey's Anatomy! Som jag längtar.
Nu; annat.

Desperat Hemmafru

Kategori: Vardag

Ensam hemma, framför teven, dagsfärska morotsmuffins i kylen. Och i magen. Hoppsan!

Full action hos den lilla i magen. Kan bero på sockeröverdos...

Ojoj

Kategori: Vardag

Melker orkar inte gå en meter till...

Oh dear

Kategori: Vardag

Jag säger bara en sak.
JÄVLAR vad jag ska baka idag! Maratonbakning står på schemat.
Sedan är det Desperate Housewives ikväll!
Hörs sen.

Hård som sten

Kategori: Vardag

Sportar snyggstrumporna idag. Känner mig så jävla hård.

I´M ALIVE!

Kategori: Vardag

HEJ!
Kolla vad jag gör!
Jag äter kiwi! Sjukt nyttigt! Beror inte alls på att vi inte har nåt göttigt hemma, jag var faktiskt sugen på den!

I övrigt har jag ägnat hela förmiddagen åt att sova i min soffa.
När jag somnar där är det som att försvinna ut i rymden.
Jag vet aldrig om jag sovit i ett dygn eller en timme, noll koll.


Strax ska jag pallra mig ner till bussen, men jag ville bara säga hej först.
And I did. Så hej då.

Jag kan inga mer låtar med Söndag nu...

Kategori: Vardag

Nu har vi precis ätit middag. Fy fan vad gott det var! Världens lättaste köttgryta och kokt potatis. Melker åt till han nästan somnade, och jag till jag nästan sprack. Nu rör jag mig inte ur soffan ikväll.
Å andra sidan är städningen redan avklarad och jag har inga mer måsten ikväll ändå. Jag älskar Söndagar!

Imorgon är det Måndag igen, dagis och vardag. Å andra sidan har det inte känts så mycket som helg, Peter var ju iväg igår och lite idag, så det har känts som vilka vanliga dagar som helst. Förutom att man äter frukost ihop.

I veckan blir det "vecka 24-besök" på mödravården, Och det var det enda jag har planerat in på hela månaden! Busy life, haha! Nu blir det frukt och vatten till nåt Söndagsprogram.

Men oj som jag ljuger.
Jag menade choklad.
Hej!

Sunday bloody sunday

Kategori: Vardag

Lockade hela håret idag! Ett jävla projekt, inte konstigt att det händer typ en gång i halvåret. Nu ska jag hänga tvätt. Woopiedoo...

On sunday morning

Kategori: Vardag

Gick upp, åt frukost, gick och la mig igen. Melker och jag ske se på Happy Feet 2 i sängen. Slapp Söndag so far! Jag får aktivera mig mer när pojkarna åker till simhallen. Hörs sen!

Melker <3

Kategori: Melker




Det var härligt på lekplatsen!

Hej då håret, ikväll ska du tvättas.

Kategori: Smink och hår







Ambitiös som man är, så fick jag för mig att jag skulle locka håret.
Orkade halva. Eller inte ens det, fem slingor kanske det blev.
Nu ska jag torka av läppstiftet och gå till lekplatsen med Melker.
Annars tycker väl de andra barnen att jag är helknäpp med mitt röda hår och rött läppstift.
Och blå strumpbyxor! Så klart.

Ikväll ska jag nog tvätta håret.
Jag är livrädd att all färg ska rinna ur, men den är i alla fall väldokumenterad, hehe.
Jag lovar att uppdatera er om detta viktiga ämne.
Nu går vi. hej!

Men ååååh

Kategori: Vardag

Jag blir så trött!
Andra glasfilen som går sönder. Jävla skit.

Wiii

Kategori: Vardag

Melker och jag promenerade till Coop imorses och köpte frukost. Passade på att ordna lunchen också; när Peter är på match så äter vi våfflor!

Hör ser ni vad jag ska göra de närmsta 106 minutrarna.

God morgon grymma värld

Kategori: Vardag

Varför ska man vara vaken klockan sju en lördag morgon? Ingen väckte mig, men alla är vakna nu. Så jävla tröttsamt, jag vill sova! Tänk att sova till klockan tio. Those were the days!

 

En Fredag utan plan

Kategori: Vardag

Vi blev visst kvar vid lekplatsen ändå.
Det kom fler och fler och sällskapade oss, och när vi tröttnade på utomhushäng så åkte vi till Sanddalen för fika.
Sen kom Peter tillbaks från Stenungsund och begravningen och vi åkte till stan.
Hem, lagade mat, tittade på Mio min Mio och helt plötsligt var det kväll.
Så nu ska jag ta en dusch och sen ska jag häcka framför teven resten av kvällen.
Med ett stooort glas vatten.
Mm-mmm!

Lite bilder från idag.







Mmmmm

Kategori: Vardag

Melker och jag sitter vid båten i societetsparken. Fan vad kallt det är! Lär ju inte bli långvariga.

Summering

Kategori: Vardag

Att dricka mycket vatten hjälpte inte.
Att äta knäckebröd hjälpte inte heller.
Jag åt en muffin. Och jag tyckte knappt ens den var god, men jag åt upp den ändå.
Sedan slängde jag de fem som var kvar, annars hade jag ätit dom också.
Till filmen nu ikväll åt jag glass, maränger, vispad grädde och egenkokad chokladsås.
Sedan sprack jag nästan av mätthet och ångrade mig.
Jag borde ätit en apelsin istället.


Hur fan ska detta gå. Jag lär ju vara smällfet innan Mars är slut.
Och då börjar dagarna rätt bra, med disciplin, och slutar katastrofalt.
ÅNGEST!
Det är inte roligt längre, jag har noll kontroll!
Imorgon ska jag rensa bort allt gott och försöka igen.
Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag lägga mig i sängen med min ångest.
Och med min karl.

Merci

Kategori: Smink och hår

I'm so happy, I'm so glad
That I got yooouuu!

Eller skor...

Kategori: Sukta och shoppa





Snart dags att sätta sig på bussen igen.
Ska nog vila lite först. Hehe.

Suck

Kategori: Sukta och shoppa

Jaha.
Eftersom jag inte har något liv, så ägnar jag mina dagar antingen i soffan eller framför datorn.
Och vad gör man vid datorn?
Letar efter fina saker. Som man kan köpa.
Typ kläder?
PREGOPREGOPREGO!
Det är ju svintråkigt att köpa en massa grejer som kanske aldrig mer kommer att användas när Juni/Juli är till ända, men nu har jag hittat en massa fina gravidklänningar.
För det är ju minst lika tråkigt att gå runt och vara FUL resterande tid, i samma kläder som alla andra har handlat på HM.
Så jag får helt enkelt sukta. Och önska mig i present. Nån som vill köpa present till mig, av ingen anledning alls?
I så fall är här lite tips:





Vatten vatten vatten

Kategori: Vardag


God morgon!
Idag ska jag dricka massor av vatten.
Så mycket att jag inte blir sugen på muffins.
Kan det fungera?
Helt klart värt ett försök.