bengt magnusson

Matfest, skrikfest och semesterfest

Kategori: Vardag

Vilken härlig helg! Och den är ju egentligen inte ens slut. Fredagen var visserligen en ordentlig skrikfest för Alma, men vi överlevde och på kvällen sov hon riktigt gott och vi passade på att se en film, Svart katt Vit katt.

Igår fick vi finbesök bestående av Lina, Ebba, Emmeli och hennes Mattias! Lite kaffe och uppdatering, uppvisning av bebisar och bara himla trevligt! När Emmeli och Mattias åkte så släpade vi andra oss ut. Köpte med oss lunch och rullade ner våra bebisar till Apelviken där vi åt i gräset innan vi fortsatte promenaden. Solen sken och allt kändes bara gött! På eftermiddagen åkte vi iväg till Lina och Mattias och blev bjudna på finfin mat; oxfilé och HustleBackens hasselbackspotatis. Lite snabb skrikfest hade vi faktiskt från Almas sida, men annars en riktig guldkväll.
Melker har ju spenderat helgen hos sin farfar och kommer hem om ett par timmar. Men han hade varit på grillkväll igår, varit uppe till halv tolv inatt och tagit sovmorgon idag, inte dumt alls låter det! Idag får vi se vad som bjuds i väderväg, det ser ut att blåsa en hel nu.

Kommentarer

  • Emmeli säger:

    Tack för att vi fick komma! Så roligt och träffa er! :)

    2012-07-16 | 16:55:13

Kommentera inlägget här: