bengt magnusson

Oh, crap

Kategori: Vardag

Inatt klockan tre ropade Melker från sitt rum. Han ville ha vatten. Zombiemamman hämtade vatten och kramade godnatt igen och insåg att det var en ovanligt varm kram. Feber.
Så det fick bli glass med mosad tablett i och Peter fick sova resten av natten i en nittio centimeter bred säng med en sjukling.

Vi har haft jätteproblem med medicin till Melker det senaste. När han var mindre fick han suppar, och även fast han inte gillade det så gick det alltid till slut. Nu är han så stor att det blir en brottningsmatch för att kunna ge honom dom, så det känns inte som ett alternativ längre. Han får nästan panik.
Panik får han också om man nämner flytande Alvedon. Han har försökt två gånger, men han kväljer och spottar ut alltihop direkt. Han tycker det smakar illa.
När han inatt frågade efter glass med medicin och åt upp alltihop blev jag jätteglad. Tills jag nu insåg att jag råkat ge honom dubbel dos! 400mg istället för 200mg, vilket innebär att han redan fått 2 av 3 doser för detta dygnet och därmed bara får ta 200mg till. Och nu har han feber igen... Balkongdörren öppen, glass, vatten och pannkakor kör vi på nu. Hoppas det hjälper. Så sparar vi den sista dosen till inatt eller ikväll.

Kommentarer

  • Annika säger:

    Stackars liten Melker :( Men lillsyrran tar hand om honom rätt bra :)))

    2012-11-30 | 11:38:36

Kommentera inlägget här: