bengt magnusson

Jun. 16, 2013

Kategori: Vardag

Ännu en helg som tar slut. Vi har bara tagit det lugnt, lite mer firande av Alma och idag var vi på kalas hos Aisha som fyller ett år idag.

Det är så roligt att se hur barnen beter sig ihop. Och att Alma agerar olika med olika barn. Med vissa är hon försiktigare och med andra lite mer framåt. Å andra sidan blir hon ju större och lite tuffare hela tiden. Hon sitter inte klistrad vid mig längre som hon gjort mycket innan.
Alma och Aisha är väldigt lika till sättet och "leker" väldigt bra med varandra, men där var många andra barn också och det var faktiskt oväntat ostökigt, inga ledsna barn på nästan hela tiden! Förutom när en liten, liten tvååring sa till mig att jag inte fick leka med spaden för då skulle hon minsann ropa på sin mamma, haha.

Ny vecka imorgon, Peter jobbar fyra dagar och sedan är han ledig i sex veckor. Vi åker till Kroatien i slutet av månaden och i juli har vi bokat in en helg i Stockholm tillsammans med Lina, Mattias och Ebba och sedan ska vi hinna vara i Vänersborg lite också. Jag längtar dit nu, som alltid på sommaren. Bada i Nordkroken och äta våfflor i Skräcklan. Och träffa släkten såklart.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: